Česká a moravská vína
Vinařství v České republice má dlouhou a bohatou tradici. Největší vinařské oblasti se nacházejí na jižní Moravě, ale vinice lze nalézt i v Čechách.
Hlavními pěstovanými odrůdami jsou Rulandské modré, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Frankovka a Sauvignon Blanc. Díky různým klimatickým podmínkám a půdě vznikají vína s různými charakteristickými chutěmi a aromaty.
Nejprodávanější

Víno se svěží kyselinkou, které je zároveň výrazně ovocné s příjemným zbytkovým cukrem. K tomuto vínu se perfektně hodí kozí sýry. Už máte chuť? My ano.

Filip Mlýnek: "Nádherný suchý mooooc minerální Vlašáček, vůně nabušená po kandovaném ovoci s kombinací vlašských ořechů. V chuti rozinečka, hoodně minerál a kráásná dlouhá...

Máte před sebou osobité víno, které je těžké, mohutné, minerální a má velký potenciál. Navrhujeme Vám jej párovat s kozím sýrem, protože pak zažijete neopakovatelný chuťový...

Představujeme Vám plný a minerální Veltlín, víno má tmavší žlutou barvu s krásným zelenkavým odleskem. V chuti ucítíte lehce sauvignonové tóny, které Vás ohromí. K tomu si...

Filip Mlýnek: "Stará vinice dává jeden z nejlepších Ryzlinků na Jižní Moravě. Trať Staré je slavná díky jílovitovápenitopísčitém podloží, které z tohoto vína dělá jeden z...

Vinice: Hrozný pochází z terasovitých vinic Staré hory. Podloží je hlinito-písčité a sprašové. Stáří vinic 40 a více let, nadmořská výška kolem 200 metrů nad mořem. Výroba:...

Vinice: Hrozny pochází z viniční trati Vinohrádky, která spadá do katastru obce Velké Bílovice. Výroba: Fermentace hroznů i následné zrání probíhalo v 500 litrových...

Máslové tóny a tóny vanilky a koření. Nádherně medově žlutá barva a vůně sušeného ovoce, květového nektaru a karamelu. Tato kombinace vytváří nádhernou záležitost se šťavnatým a...